گفت:میرم استرالیابرات دعوت نامه میفرستم تو هم بیا.

بعد دستشو به علامت اوکی در آورد بلند شد توی جاش ت خورد و کمی مایل به من شد.

گفتم:من استرالیا نمیرم

گفت:کجا میخوای بری؟

گفتم:ی جایی که اونقدر ی زن ارزش داشته باشه که نیاز نداشته باشه به ی مرد توی زندگیش.که بتونه کار کنه.(میدونستم هستن چنین کشورایی که چون رشد منفی دارن و کسی ازدواج نمیکنه مهاجر خوب میپذیرن.)

گفت:مگه اینجا آزادی ندارن؟

گفتم:نه

خندید و گفت:اینا رو بیخیال بیا بریم استرالیا اونجا آزادی دارن توی حجاب و همه چیز.

(توی دلم خندیدم بهش.خندیدم که ازادی از نگاهش حجاب نداشتن بود.)

گفت:امسال امتحاناتون نهایی نیست؟

گفتم احتمالا نه

فقط سال دیگه.

گفت:چی مخوای بخونی؟

گفتم:احتمالا آی تی.خیلی دلم میخواست علوم پایه بخونم اما توی ایران به درد نمیخوره.

گفت:علوم پایه بخونی اونور رو هوا میزننت.

گفتم:میدونم.

گفت:اما آی تی رو بخون رشته آینده داریه موفق میشی.با ی رتبه عالیمن از اولشم میدونستم که بین همه تو موفق تر میشی

گفتم:من اگه بین صد تا دویست بشه رتبم.

گفت:کشوری؟

گفتم:نه.کنکور.

اون موقع خیلیییی خوش شانس باشم شاید دانشگاه تهران قبول شم. کاش بشه برم شریف.

گفت:شریف که عالیه.ولی دانشگاه های دیگه هم قبول شدی غصه نخورشهر های دیگه هم دانشگاه خوب دارناسترس نداشته باش.مشکلی نداری با شهر دیگه؟

گفتم:نه.شاید داغون بشم.ولی عادت میکنم.

(آخرین چیزی که بهش فکر میکردم استرس داشتن بود.)

گفت:میای استرالیا؟

ی اشاره به خانواده کردم و گفتم:نمیذارن.

گفت:اونا رو بیخیال.بیا.فقط کافیه بخونی.آی تی رشته خوبیهخیلیا توش حرفه ای هستن.حرفه ای شو.

جوابش فقط ی لبخند بود.

و من به این فکر کردم که از همه بچه های فامیلمون فقط از اون خوشم میاد.هرچند که عقایدش برام خنده داره. ولی وقتی یاد عروسی داداشش و کنار اون دختره میفتم.لبخند روی لبام برق میزنه. خیلی بهم میومدن.الحق که همیشه دلم میخواست ی داداش داشته باشم مثل اونکه هم بهم کمک کنههم کلی بخندیم.

سربازیش هم به پایان رسید.و اینو فقط موهایی نشون میدادن که دیگه کچل نبودن

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

معرفی بهترین برندهای لوازم آرایشی و بهداشتی بوقلمون گوشتی خرده و عمده، جوجه بوقلمون برنز، بوربون و سیاه ترکیه شرکت صبیح _ سازنده و تامین کننده قطعات پتروشیمی خاطرات... وبلاگ مجتبی صانعی مرجع آموزش‌های تخصصی و کاربردی راهنمای نگهداری گیاهان عاشق پرندگان درمان بیماری ها